΄Όπως είπε:
«Έχω να πω δύο πράγματα για το θέμα. Το πρώτο είναι ότι όλοι έχουν την άποψή τους. Αλλά η μόνη φορά που σε πονάει κάτι, είναι όταν είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια, τότε θα σε πονέσει. Την ίδια στιγμή όμως, αν ξέρει κάποιος το ταξίδι μου… Φίλε, δεν είχα να φάω, ποιος ενδιαφέρεται για ένα άρθρο; Δεν είχα κάτι να φάω, είμαι γιος μεταναστών. Σχετικά με τα άρθρα, πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιες φορές έχει σχέση με το γεγονός ότι ζούμε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και ξέρεις τι συμβαίνει.
Αν κάνεις κάτι καλό, ποιος ο λόγος να βγει κάτι τέτοιο; Ποιος προσπαθούσε να αποδείξει τι; Δεν είπα κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν κάνω τίποτα που μπορεί να παρεξηγηθεί. Κάνω απλώς την δουλειά μου και πάω σπίτι μου, ποιος είναι λοιπόν ο λόγος;».
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Τα μυστικά του πόλο γίνονται δραματική σειρά στο Netflix
- Τρία νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Στα 5 τα συνολικά κρούσματα
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- Στο Βιετνάμ κατέχουν την τέχνη του μπαμπού – Εκπληκτικά μικρά και μεγάλα δημιουργήματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Vid)
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»
- Έπος: To γερμανικό συγκρότημα που ενσωματώνει τον ήχο μιας…ραπτομηχανής και ενός ψαλιδιού! vid
- Το αυτόνομο Ιρακινό Κουρδιστάν κατηγορεί το Ιράν για τη φονική επίθεση εναντίον δυνάμεών του
- Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Χαλάνδρι
- Πιερρακάκης για κύμα ακρίβειας: Εφόσον χρειαστεί θα παρέμβουμε ξανά
- Τις ΗΠΑ επισκέπτεται ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου









