Οι Βέλγοι είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο, με 228.594 ευρώ πλούτο κατά μέσο όρο, σύμφωνα με στοιχεία του Global Wealth Report, τα οποία δημοσιεύει σήμερα ο βελγικός Τύπος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Global Wealth Report, ο μέσος πλούτος των Βέλγων ανέρχεται σε 228.594 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί Βέλγοι ενήλικες έχουν περισσότερα από 228.594 ευρώ και οι άλλοι μισοί λιγότερα.
«Η πρώτη θέση μας επιτεύχθηκε με αξιοσημείωτο τρόπο», εξηγεί ο οικονομικός δημοσιογράφος Paul D’hoore στο VTM Nieuws. «Διότι στην πραγματικότητα δεν γίναμε πλουσιότεροι, αλλά λιγότερο φτωχοί. Το 2022 δεν ήταν μια καλή χρονιά. Τα χρηματιστήρια έπεσαν και τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν. Όλοι έγιναν λίγο φτωχότεροι».
Η Αυστραλία έρχεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης του Global Wealth Report με μέσο πλούτο 226.310 ευρώ, ενώ το Χονγκ Κονγκ έρχεται στην τρίτη θέση με 185.118 ευρώ.
(απεμπε – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















