Tράπεζες στην Αυστραλία φέρονται να άρχισαν να περιορίζουν τις αναλήψεις μετρητών σε διάφορες πόλεις, καθιστώντας ορισμένα υποκαταστήματα ουσιαστικά χωρίς μετρητά.
Όπως μεταδίδει το Skynews της Αυστραλίας:
«Η Αυστραλία στρέφεται σιγά σιγά προς το να είναι χωρίς μετρητά, καθώς τα χαρτονομίσματα αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων εξαφανίζονται από την κυκλοφορία τους τελευταίους 12 μήνες.
Ακολουθεί την απόφαση της Commonwealth Bank να ξεκινήσει την δοκιμή καταστημάτων χωρίς μετρητά σε όλο το Σίδνεϊ.
Οι οικονομολόγοι λένε ότι μια κοινωνία χωρίς μετρητά θα βλάψει τους εγκληματίες στη μαύρη αγορά, αλλά θα κάνει την ζωή πιο δύσκολη για τους ηλικιωμένους που βασίζονται σε χαρτονομίσματα και κέρματα».
«Η NAB, η Comm Bank και η ANZ εισάγουν νέους περιορισμούς μεταφοράς που τους δίνουν περισσότερο έλεγχο των χρημάτων ΣΑΣ – καθώς η μετάβαση σε υποκαταστήματα “χωρίς μετρητά” ξεκινά», προσθέτει η Daily Mail με αφορμή τις μεταφορές ψηφιακών χρημάτων σε ιστότοπους ψηφιακών νομισμάτων, οι οποίοι είναι ύποπτοι για απάτες!!!
Δείτε το ρεπορτάζ του Skynews:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- J. Cowan: O καμεραμάν που καταγράφει τις στιγμές των αθλητών στον πάγο κάνοντας πατινάζ, vid
- Ο βασιλιάς Κάρολος στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μετά τη σύλληψη του αδελφού του, vid
- Μπουρκίνα Φάσο: Τζιχαντιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον δασοφυλάκων
- Κουρτουά: Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ έγινε συνιδιοκτήτης με τον Τζόκοβιτς στη γαλλική Λε Μαν
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα
- ΗΠΑ: Η δημοσκόπηση που προκαλεί ενδιαφέρον μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τους «φάκελους Έπσταϊν»
- “Καμπανάκι” από την ESET: 6 στα 10 παιδιά χρησιμοποιούν chatbots AI – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο – Πάνω από 700.000 ευρώ η αξία της κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 56χρονη που καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Γάζα: Η Ινδονησία αναλαμβάνει την υποδιοίκηση της Δύναμης Σταθεροποίησης
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΠΟΚΡΙΕΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΕΚΑΒ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ









