«Αν αντιμετωπισθήκατε άδικα από τον εργοδότη σας επειδή κάνατε κάποια ανάρτηση ή κάνατε ‘like’ σε κάτι σ’ αυτή την πλατφόρμα, θα χρηματοδοτήσουμε τα νομικά σας έξοδα», ανέφερε ο Μασκ σε καταχώρισή του αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ στην X, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει όριο στη χρηματοδότηση των νομικών εξόδων.
If you were unfairly treated by your employer due to posting or liking something on this platform, we will fund your legal bill.
— Elon Musk (@elonmusk) August 6, 2023
No limit.
Please let us know.
«Και δεν θα ασκήσουμε απλώς αγωγές, θα το κάνουμε εξαιρετικά ηχηρά και θα καταδιώξουμε επίσης τα συμβούλια διευθυντών των εταιρειών», δήλωσε αργότερα ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση που υποστήριζε ότι τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές.
Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μασκ δήλωσε πως οι χρήστες της X κατέγραψαν σε διάστημα ενός μήνα «νέο υψηλό» ρεκόρ ενώ ανήρτησε γράφημα, σύμφωνα με το οποίο έχουν ξεπεράσει τα 540 εκατομμύρια.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: αμπε-EPA-EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το σενάριο δημιουργίας κουρδικού κράτους τρομάζει τους Τούρκους
- Μέση Ανατολή: Η θέση στην οποία βρίσκεται η Μόσχα αυτή την στιγμή
- Χειρουργείο από απόσταση 2.400 χιλιομέτρων: Όταν ο γιατρός βρίσκεται σε άλλη χώρα
- Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο πάνω από το Ισραήλ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: «Οι ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνες για την κλιμάκωση των ενεργειών μας
- Super League: Πέρασε στην κορυφή η ΑΕΚ και περιμένει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ
- Ιράν: Κράτη που φιλοξενούν βάσεις των ΗΠΑ δεν θα γνωρίσουν ειρήνη
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο στρατιωτικό συνασπισμό “για την εξάλειψη των καρτέλ”
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
- Ο Καναδός πρωθυπουργός συνάντησε τη «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της, vid









