Μέχρι τώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήταν το νότιο τμήμα του νησιού, όπου εκεί είναι η μεγάλη φωτιά, ωστόσο τώρα, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κηρύχτηκε όλη η Ρόδος.
Εκτός της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου, που πλήττεται από την καταστροφική πυρκαγιά, αποφασίστηκε να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, Καλλιθέας, Ιαλυσού, Πεταλούδων, Αφάντου και Αρχαγγέλου.
Για ακόμα μία ημέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μία άνιση μάχη με τις μεγάλες και συνεχείς αναζωπυρώσεις.
Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Τα μέτωπα εστιάζονται στις περιοχές της Μαλώνας, του Βατίου και του Γενναδίου ενώ σε άλλες περιοχές σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις.
(eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
