Όπως μεταδίδεται, η Google διερευνά τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τη συγγραφή ειδήσεων!!!
Μάλιστα συζητά με ειδησεογραφικούς οργανισμούς, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας αργά την Τετάρτη.
Οι New York Times ανέφεραν ότι έχουν επαφές με την Google, όπως και η Washington Post, ιδιοκτήτρια της Wall Street Journal News Corp.
Όπως ισχυρίζονται, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους δημοσιογράφους στους τίτλους ή στην υιοθέτηση διαφορετικών στιλ γραφής!
Οι επικριτές αναφέρουν πως πλέον η δημοσιογραφία θα παραδοθεί ολοκληρωτικά στο σύστημα και σιγά-σιγά οι δημοσιογράφοι δεν θα γράφουν καν, αλλά τη νενημέρωση θα αναλάβει η τεχνητή υπερνοημοσύνη, η οποία είναι καθ’ οδόν!!!
Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που παρουσιάστηκε ονομάζεται Genesis.
Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το Associated Press δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την OpenAI, ιδιοκτήτρια της ChatGPT, για να διερευνήσει την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα των ειδήσεων.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









