Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας προανήγγειλε κτυπήματα σε πλοία που ταξιδεύουν με προορισμό ρωσικά λιμάνια και ουκρανικά λιμάνια στην Μαύρη Θάλασσα που έχουν καταληφθεί από την Μόσχα.
Όπως αναφέρει το ουκρανικό ΥΠΑΜ από αύριο, 21 Ιουλίου, όλα αυτά τα πλοία θα θεωρούνται δυνητικοί μεταφορείς στρατιωτικού φορτίου.
«Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προειδοποιεί ότι από τις 00:00 (ώρα Μόσχας) στις 21 Ιουλίου 2023 όλα τα πλοία που πλέουν στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας προς τα λιμάνια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τα ουκρανικά λιμάνια στο έδαφος της Ουκρανίας που κατέχονται προσωρινά από τηN Ρωσία μπορεί να θεωρηθούν από την Ουκρανία ως μεταφορές στρατιωτικών αυτοκινήτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση!
Πρόκειται ουσιαστικά για απάντηση στην αντίστοιχη ρωσική ενέργεια, με την Μόσχα να ανακοινώνει χθες πως θα θεωρεί, από τα μεσάνυχτα της 20ής Ιουλίου, όλα τα πλοία που ταξιδεύουν με προορισμό τα λιμάνια της Ουκρανίας στην Μαύρη Θάλασσα ως δυνητικούς μεταφορείς στρατιωτικών φορτίων.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος
- Ο Ματ Μπρίτιν αναλαμβάνει νέος γενικός διευθυντής του BBC
- Υπ. Συμβούλιο: Αύριο «κλειδώνει» η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού
- Ρωσία: Στρατολογήθηκαν από τις ουκρανικές υπηρεσίες για να πυρπολούν ΑΤΜ και βενζινάδικα, vid
- Εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή οι ΗΠΑ αυξάνουν την παραγωγή πυραύλων
- «Εκδίκηση για όλα τα εγκλήματα των ΗΠΑ», υπόσχεται το Ιράν – ΒΙΝΤΕΟ με άγαλμα του Βαάλ στη Νέα Υόρκη
- Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνόπουλα συγκινούν ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου
- Βίντεο από ιρανικό πύραυλο να χτυπάει δρόμο του Τελ Αβίβ
- Συνεδρίαση περίπου 30 χωρών για τη δημιουργία διεθνούς συνασπισμού με σκοπό την εγγύηση της ασφάλειας του Στενού του Ορμούζ









