Φωτιά στα Δερβενοχώρια – Πληροφορίες ότι εκκενώνεται το χωριό Λεύκα

Συνεχίζεται η μάχη με τη φωτιά στα Δερβενοχώρια, ενώ δόθηκε εκκένωσης στους κατοίκους του χωριού Λεύκα, με τους αστυνομικούς να αρχίζουν να τους απομακρύνουν πόρτα-πόρτα, καθώς, όπως αναφέρεται, δεν έχει σταλεί μήνυμα από το 112.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόκειται για μια αραιοκατοικημένη περιοχή που απέχει 5 χιλιόμετρα από την κοινότητα Στεφάνι. Εκεί βρίσκεται και μια Μονή στην οποία η φωτιά έφτασε αρκετά κοντά, ενώ έχουν απειληθεί και σπίτια.

Έτσι, η απόφαση λήφθηκε, γιατί αν και περιορίστηκαν οι μικρές εστίες με τους ανέμους να κοπάζουν, υπάρχει νέο μέτωπο, στο οποίο επιχειρούν εναέρια μέσα. Οι αναζωπυρώσεις αναφέρεται ότι είναι συνεχείς, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετακινούνται συνεχώς.

(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί