Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλώντας στο Action 24 και στους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού, αναφέρθηκε στις νέες αλλαγές που έρχονται στο gov.gr, λέγοντας πως δεν φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία ετοιμάζεται εξαπλωθεί παντού να πάρει τις δουλειές και να απειλήσει την ίδια ανθρώπινη ύπαρξη (ΕΔΩ), αλλά την ανθρώπινη ανοησία!!!
Ο υπουργός τόνισε αρχικά, ότι υπάρχει μια σειρά έργων τα οποία είναι έτοιμα να βγουν στην εφαρμογή, ενώ ξεκίνησε και το CRM του Δημοσίου, ένας πολύ πιο δυνατός πυρήνας που ενισχύεται ώστε να μπορέσει να «σηκώσει» τις λειτουργίες που αφορούν το Δημόσιο και να παρέχει πιο γρήγορες υπηρεσίες.
Όσον αφορά στην τεχνητή νοημοσύνη, τόνισε ότι «ανησυχώ πιο πολύ για την ανθρώπινη ανοησία παρά για την τεχνητή νοημοσύνη», όταν ερωτήθηκε αν «κινδυνεύουμε από τις μηχανές».
Απλά δείτε το βίντεο:
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









