Άνω κάτω έκανε την πτήση του ένας 17χρονος Ισραηλινός, εξαρτημένος όπως φαίνεται από το κάπνισμα. Ο νεαρός ήταν προγραμματισμένο να πετάξει από το Ηράκλειο της Κρήτης προς το Ισραήλ.
Τελικά όμως συνελήφθη και βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα Ηρακλείου, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο το πλήρωμα όσο και τους συνεπιβάτες του.
Ο 17χρονος, χθες, Πέμπτη 6 Ιουλίου, επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με προορισμό το Τελ Αβίβ. Ενώ ήταν μέσα στο αεροπλάνο, όπως αναφέρεται, επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο. Όταν το πλήρωμα κατάλαβε τι συνέβαινε, όπως ήταν λογικό, του έκανε συστάσεις. Ο 17χρονος όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε αλλά και αντέδρασε πολύ έντονα, φτάνοντας σε σημείο, όπως αναφέρεται από τη Δημόσια Τηλεόραση, να αποπειραθεί να σπάσει κάθισμα.
Ο πιλότος, μετά από αυτά, ενημέρωσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να συλληφθεί και όπως ήταν φυσικό έχασε και την πτήση του.
(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δράμα: Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επισκέπτες από το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού – Δείτε βίντεο
- Ο Έλον Μασκ χέρι-χέρι με την σύντροφό του στο γάμο του Dan Scavino στο θέρετρο του Τραμπ, vid
- Η πιο σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη της δεκαετίας στο Μεξικό: Αποκαλύφθηκε τάφος 1.400 ετών των Ζαποτέκ – Εικόνες
- Βιβλική καταστροφή στον Αγιόκαμπο Λάρισας: Φούσκωσαν χείμαρροι, η θάλασσα βγήκε στη στεριά, vid)
- Επιστήμονες δημιούργησαν σωλήνες που υπόσχονται κατασκευή πλοίων που δεν βυθίζονται, vid
- ΒΙΝΤΕΟ: Ισπανός ράπερ έπεσε από ύψος 20 μέτρων σε συναυλία σοκάροντας τους θεατές
- Nishiyama Onsen Keiunkan: Αυτό είναι το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο – Λειτουργεί εδώ και 1.300 χρόνια, vid
- Πορτογαλία: 2,5 δισεκ. ευρώ πακέτο βοήθειας μετά το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Κριστίν, vid
- Το περπάτημα μόλις 5 λεπτών την ημέρα κάνει τη διαφορά!
- Τραγικό τέλος: Νεκρός στη θάλασσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της εγγονής του Μικ Τζάγκερ
Κύρια Θέματα









