Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στην περιοχή της Γλυφάδας, κατηγορούμενοι για δύο ληστείες σε βάρος 14χρονων όπως επίσης και και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τη 01:00, τέσσερις δράστες πλησίασαν έναν 14χρονο και του αφαίρεσαν από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα ενημέρωσε αστυνομικούς που ήταν σε κοντινό σημείο, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις. Μετά από λίγο εντόπισαν τους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 16 ετών ο ένας και 17 χρόνων οι άλλοι δύο, τους οποίους και ακινητοποίησαν. Κατά την διάρκεια της σύλληψής τους όμως, οι κατηγορούμενοι τραυμάτισαν ελαφρά δύο από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τους παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι φερόμενοι ως δράστες, λίγο πριν από την σύλληψή τους, αφαίρεσαν και από άλλο έναν 14χρονο χρυσή σελίδα από τον λαιμό του.
Σημειώνεται, τέλος, ότι σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου δράστη.
(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από τα διυλιστήρια να αυξήσουν την παραγωγή τους “προσωρινά”
- Απάντηση Φάμελλου σε Ανδρουλάκη για συμμετοχή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Κατεδάφιση ακατάλληλου σχολικού κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τι θα ανεγερθεί στη θέση του
- Διάψευση έρχεται από το Ιράν: «Δεν έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ»
- “Ευγνώμων” ο καγκελάριος της Γερμανίας για την αναβολή των επιθέσεων σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας στο Ιράν
- Αλ. Σδούκου: Η κοινωνική συνοχή, πρώτο μας μέλημα
- Ο Στάρμερ χαιρέτισε τις αναφορές για συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Κρεμλίνο: Παρακολουθούμε τις αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το Ιράν
- Οι αναταράξεις στις αγορές είναι προσωρινές, δηλώνει, σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας
- Ισραηλινός Υπουργός ζητάει την προσάρτηση του νότιου Λιβάνου









