Η Ρωσία ανέφερε ότι απέκρουσε ουκρανική επίθεση με drone σε αγωγό που μεταφέρει πετρέλαιο στην Ευρώπη!

Η επίθεση αναφέρεται ότι έγινε στην ρωσική περιοχή Bryansk.

Η ρωσική αεροπορική άμυνα απέκρουσε την ουκρανική επίθεση με drone κατά τη διάρκεια της νύχτας στο αντλιοστάσιο πετρελαίου Druzhba στην περιοχή Novozybkovsky της περιφέρειας Bryansk, δήλωσε ο κυβερνήτης Alexander Bogomaz σήμερα Σάββατο, προσθέτοντας ότι τρία drones τύπου αεροσκάφους καταρρίφθηκαν.

“Χθες το βράδυ, μονάδες αεράμυνας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή Novozybkovsky απέκρουσαν επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο αντλιοστάσιο πετρελαίου Druzhba. Χάρη στον επαγγελματισμό του στρατού μας, τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν τρία drones τύπου αεροσκάφους.” Ο Μπογκομάζ έγραψε στο Telegram του.

Ο πετρελαιαγωγός Druzhba διασχίζει την περιοχή Σαμάρα της Ρωσίας, περνά από το Bryansk και στη συνέχεια χωρίζεται στο βόρειο και νότιο τμήμα, περνώντας από το έδαφος της Λευκορωσίας, της Ουκρανίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Σλοβακίας, της Ουγγαρίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας. Ο αγωγός μεταφέρει εξαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία στην Ευρώπη.

(αμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί