Όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ σήμερατο μεσημέρι στις 12:30μ.μ. έχει πρόγραμματιστεί η 17η δημόσια κλήρωση της «Φορολοταρίας» για τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Απρίλιο και οι 556 τυχεροί θα λάβουν από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ σήμερα μοιράζει από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ σε αποδείξεις που «μπήκαν» στην κληρωτίδα από ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2023.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet ή να δουν τον κατάλογο των τυχερών λαχνών για την 17η κλήρωση.
Υπενθυμίζεται πως η φορολοταρία θα κληρώσει από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ σε 556 φορολογούμενους.
1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ,
5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ,
50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ και
500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
(Dikaiologitika – Freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπό αυτή την προϋπόθεση θα αναγνωρίσει η Ιταλία κράτος Παλαιστίνης
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για “ποτά μπόμπες” – Δρούσε με «βιτρίνα» 97 εταιρείες, vid
- Γάζα: Ο Ερντογάν ζητά κατάπαυση του πυρός
- Ηράκλειο: Τηλεφωνικές απάτες με λεία 90.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 34 ουκρανικά drones πάνω από εδάφη τους
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη στους τρεις Αλβανούς για τα 21 κιλά κοκαΐνης
- Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το Σάουθπορτ, όπου δολοφονήθηκαν τρία κορίτσια
- ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης
- Έζησε από “θαύμα”! 13χρονος ταξίδεψε από την Καμπούλ στο Δελχί κρυμμένος στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους
- Η αναφορά του Τραμπ στην Ελλάδα! Το νούμερο που μάλλον τον έχει σοκάρει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
