«Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την Αστυνομία να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.
Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα.
Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
Κύρια Θέματα

















