Στο MEGA μίλησε η δικηγόρος Σοφία Κατσούλα, η οποία εξήγησε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να προχωρήσει η Ευρωβουλή στην άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.
Όπως υπογράμμισε η δικηγόρος, πρώτα οι Αρχές πρέπει να απευθυνθούν στο Ευρωκοινοβούλιο, να στείλουν τα διαδικαστικά έγγραφα και στη συνέχεια η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής να εισηγηθεί για την άρση της ασυλίας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής.
«Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι κάποια διαδικαστικά που πρέπει να γίνονται, ώστε να απολογηθεί ορθώς ο ύποπτος. Πρέπει να μαζευτούν κάποια στοιχεία, όπως γνωματεύσεις γιατρών και άρσεις απορρήτου. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να αντικρυστούν και να ελεγχθούν, το οποίο απαιτεί χρόνο», είπε η κα Κατσούλα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της δικηγόρου, εικάζεται πως εφόσον έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την άρση της ασυλίας θα γίνει σύντομα αυτή η ενέργεια.
(Megatv – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ίδρυμα Ευγενίδου: Την Παρασκευή 20/3, μαθητές, εκπαιδευτικοί, ναυτικοί και επιστήμονες θα επαληθεύσουν τη σφαιρικότητα της Γης
- Ηράκλειο: Σύλληψη 15χρονου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Είχε και πιστόλι κρότου στο αυτοκίνητο
- «Σημαντικό επίπεδο καθοδικού κινδύνου στην παγκόσμια οικονομία» – Παρέμβαση ΟΟΣΑ εν μέσω των εξελίξεων
- Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 24/3 από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
- Πώς να βγεις νικητής στην κολύμβηση…χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Vid
- Απίστευτο αλλά αληθινό έθιμο: Σε αυτή την περιοχή μεταφέρουν φέρετρο… χορεύοντας (Vid)
- Γεραπετρίτης: «Η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της ελεύθερης διακίνησης όλων των πλοίων»
- 6 πρακτικές ασκήσεις για το άγχος που μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε στιγμή
- Το Ιράν θα μετατρέψει σε μουσείο το βομβαρδισμένο σχολείο θηλέων μετά τον θάνατο σχεδόν 200 μαθητριών
- Αζερμπαϊτζάν: Δικαστήριο καταδίκασε Γάλλο πολίτη σε 10 χρόνια κάθειρξης για κατασκοπεία









