Σοβαρή υπόθεση, που αφορά στην δράση μιας από τις πιο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνα που διήρκεσε περίπου δύο χρόνια.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση περίπου 60 άτομα, μεταξύ των οποίων και συγγενικό πρόσωπο αστυνομικού, ενώ εξετάζεται ο ρόλος και τουλάχιστον πέντε εν ενεργεία αστυνομικών. Για τον λόγο αυτό έχει ενημερωθεί και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα ξεκίνησε με εντολή εισαγγελέα και αφορούσε αρχικά υπόθεση απάτης, ωστόσο προέκυψαν και άλλα βαριά κακουργήματα, όπως είναι η δράση ομάδων μπράβων, τοκογλυφίες, εκβιάσεις, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.
Η δικογραφία παραδόθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στον αρμόδιο εισαγγελέα την Μεγάλη Δευτέρα και αναμένονται εξελίξεις.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανός δημοσιογράφος: «Οι συμπατριώτες μου δεν συμπαθούν καθόλου τον Ζελένσκι»
- Η χώρα, στην οποία δίνει προσοχή η Ρωσία μετά το Ιράν και την Συρία
- Σε αγωγή κατά εφημερίδας προχωρά ο Κυρανάκης: «Συνειδητά ψέματα και νοσηρές φαντασιώσεις»
- Έτοιμο το νέο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας – Θα κουβαλά τορπίλες Poseidon, video
- Ιάπωνας Χριστιανός πολεμάει υπέρ της Ρωσίας: «Θέλω η ψυχή μου να πάει στο ίδιο μέρος με τους φίλους μου», vid
- Η «αντί-Γκρέτα» της Ευρώπης ζητά πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ του Τραμπ: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν», vid
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 31 αγνοούμενοι σε κατολίσθηση, vid
- Οι Ρώσοι λένε πως απέτρεψαν ακόμα μία απόπειρα δολιοφθοράς στη γέφυρα της Κριμαίας, vid
- Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: Τον Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα – Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
- Απαστράπτουσα η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ – Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση στην Αθήνα









