Άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και μέσα στη νύχτα σκότωσε την 35χρονη σύζυγό του και την 76χρονη πεθερά του. Ο 16χρονος γιος του ζευγαριού, ακούγοντας τους θορύβους και τις κραυγές της γιαγιάς του, ξύπνησε, έτρεξε στα υπνοδωμάτια και μπροστά σε όλο αυτό το αίμα έδωσε συναγερμό στην αστυνομία.
Η διπλή γυναικοκτονία έγινε σε διαμέρισμα στη via Benedetto Varchi, κατά μήκος των τειχών του Arezzo.
Ο θύτης είναι ένας 38χρονος συγγραφέας, ο οποίος αμέσως μετά τα εγκλήματα έτρεξε στο δρόμο σε πλήρη σύγχυση: πρώτα μπήκε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και κάλεσε το 118, μετά στη θέα των περιπολικών έτρεξε εναντίον τους φωνάζοντας : «Τους σκότωσα, τους σκότωσα». Στο σημείο εκείνο οι αστυνομικοί τον μπλόκαραν και τον συνέλαβαν.
Έτσι τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανακρίθηκε για ώρες.
Στο σπίτι βρέθηκε και η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, μόλις 2 ετών.
Η πεθερά, πέθανε αμέσως από τα πολύ σοβαρά τραύματά της, ενώ η σύζυγός του, πέθανε στο νοσοκομείο, παρότι διασώθηκε από το ασθενοφόρο. Τα αίτια πίσω από τις δολοφονίες δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί με βεβαιότητα, αλλά φαίνεται ότι η επίθεση προήλθε από κάποιες έντονες οικογενειακές προστριβές: ένα όλο και πιο τεταμένο κλίμα μέσα στο σπίτι και μια φθαρμένη πλέον σχέση μεταξύ του ζευγαριού. Έτσι το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε ο 38χρονος σε κατάσταση “δολοφονική μανίας”.
Η πεθερά δεν έμενε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, αλλά κοιμόταν αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο σπίτι τους, καθώς ήταν αγχωμένη για τους συχνούς καβγάδες και ήθελε να είναι κοντά στην κόρη της. Οι δύο γυναίκες ήταν και οι δύο από το Arezzo.
Η πλατεία στην Πόρτα Σαν Λορεντίνο μπροστά από το τριώροφο κτίριο όπου έγινε το έγκλημα, γέμισε σειρήνες μέσα σε λίγα λεπτά μετά τις δολοφονίες. Η οικογένεια έμενε στον τελευταίο όροφο, όπου εκτός από τους πράκτορες της κινητής ομάδας Arezzo, που ερευνούν την υπόθεση, μπήκε και η ιατροδικαστική ομάδα και ο εισαγγελέας Marco Dioni που θα διατάξει τις αυτοψίες στα επόμενα λίγα. ώρες.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσιάρας: Οικονομική στήριξη της καλλιέργειας μηδικής, λόγω της ευλογιάς
- Διαπραγματεύσεις με τη συμμετοχή των Ευρωπαίων θέλει ο Ζελένσκι
- Έχετε ξαναδεί Βασιλικό ζευγάρι…να πιλοτάρει το ιδιωτικό τους αεροπλάνο; ΒΙΝΤΕΟ
- «Ντροπή σου!»: Άγριες αποδοκιμασίες κατά του διεθνιστή Αυσταλού πρωθυπουργού, vid
- Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε έξι άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια
- Από τις Άνδεις στο Νταρφούρ: Μισθοφόροι από την Κολομβία στα μέτωπα του πολέμου στο Σουδάν
- Το Παρίσι κρίνει πως είναι “ευπρόσδεκτο” το ότι ο Πούτιν είναι έτοιμος να μιλήσει με τον Μακρόν
- Η “Νέλι” από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι” θυμάται πόσο την μισούσε ο κόσμος!
- Χανιά: Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα
- Πανευρωπαϊκά μέτρα “χριστουγεννιάτικης λιτότητας”! Ζαχάροβα: Θεού θέλοντος θα συνέλθουν









