Μια μητέρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της χρησιμοποιώντας μια ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας. Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού του μικρού Matthew Whitehead. Το αγόρι βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι ο πατέρας.
Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» λόγω των οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες», σύμφωνα με τη New York Post.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όταν ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το πτώμα του μέσα στην κρεβατοκάμαρα, όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μητέρα του. Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο ενώ έλειπαν η σύζυγος και το αυτοκίνητο. Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα εντός του οχήματος, ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της.
(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown
- Πιερρακάκης: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει την Ελλάδα με την Ουκρανία, αποτελεί έργο στρατηγικής σημασίας
- Σερβία: Άνοιξε ο δρόμο για τους ουρανοξύστες του γαμπρού του Τραμπ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι κατηγορούμενοι προστίθενται στη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση που στόχευε επιδοτήσεις
- Ζαχάροβα σε Δυτικούς: «Δεν τολμάτε να μιλήσετε με τους πολίτες σας»
- Συντριβή ελικοπτέρου με νεκρούς και τραυματίες στη Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ
- Παλαιστίνη: Δύο έφηβοι νεκροί από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη









