Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από αύριο Τρίτη 11 Απριλίου, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους εν όψει της γιορτής του Πάσχα.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δε θα τις παραλάβει ο ίδιος ο οδηγός), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 έως τις 15.00.
Σημειώνεται ότι δε θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άνδρας σε παραλία… ορμάει πάνω σε λευκό καρχαρία! Αυτός είναι ο λόγος, vid
- Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση καταρρέει
- Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε την παράταση της μείωσης των φόρων στα καύσιμα
- Το Κίεβο λέει πως η Ουκρανία αποτέλεσε στόχο σχεδόν 500 ρωσικών drones και πυραύλων
- Άκης Σκέρτσος: Τι μένει καθαρά στην τσέπη ενός νέου εργαζόμενου μετά τα μέτρα ενίσχυσης των εισοδημάτων
- Το Ιράν θα πρέπει “να συνάψει συμφωνία” με τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΕΞ Ζαρίφ
- Στη φυλακή ο 54χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο μητέρας και αδελφής στου Ζωγράφου
- Σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε εξωσχολικές δραστηριότητες: Ο δήμαρχος του Παρισιού ανακοινώνει σχέδιο
- Ανασχηματισμός: Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν
- «Βαποράκι» με κοκαΐνη στα δίχτυα του Λιμενικού – Αυξάνονται οι έλεγχοι









