«Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε την παρατημένη από τον ίδιο και την κυβέρνηση του δυτική Θεσσαλονίκη και έσπευσε να τάξει λαγούς με πετραχήλια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σημειώνει:
«Υποσχέθηκε ολοκλήρωση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε ότι θα λειτουργήσει τον… Απρίλιο του 2023. Μέχρι και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε το κατασκευαστικό τμήμα του έργου, ούτε και ο διεθνής διαγωνισμός για τη λειτουργία του ως συγκοινωνιακό.
Υποσχέθηκε επέκταση του Μετρό στις δυτικές συνοικίες, όταν και αν ωριμάσουν οι συνθήκες, την ώρα που οι μελέτες και οι πρόδρομες εργασίες για την επέκταση είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση και έχουν παγώσει εδώ και τέσσερα χρόνια.
Υποσχέθηκε τη δημιουργία νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στην πόλη μέσω ΣΔΙΤ, την ώρα που ο διαγωνισμός για το κρίσιμο και αναγκαίο Παιδιατρικό Νοσοκομείο έχει ακυρωθεί και έκτοτε καμία κυβερνητική ανακοίνωση ή δέσμευση δεν έχει υπάρξει.
Υποσχέθηκε στους διαμαρτυρόμενους γονείς και μαθητές του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου που ζητούν ασφαλή σχολικά κτίρια ότι θα ασχοληθεί με το θέμα όταν… επιστρέψει στην Αθήνα!
Υποσχέθηκε ότι η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα περάσουν από το Υπερταμείο στο ελληνικό Δημόσιο αλλά μετά τις εκλογές. Υποτίμησε μάλιστα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που κατέβηκαν στην μεγαλειώδη συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, κάνοντας λόγο για “fake news” από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όσους αντιδρούν».
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Washington Post: Ο Τραμπ αρνείται να εγκρίνει στρατιωτική βοήθεια προς την Ταϊβάν λόγω Κίνας
- Άγιο Όρος: Ο «χάρτης» των ζημιών μετά τους σεισμούς στις Μονές – Οι κατασκευές άντεξαν, λένε οι επιστήμονες
- Σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών – Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου
- Πούτιν παντός καιρού, video
- Όταν η Νταϊάνα έκανε ένα απροσδόκητο “δώρο” στον Κάρολο μπροστά στις κάμερες!
- Δροσίζει ο καιρός μέχρι το Σάββατο: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ
- ΣΑΤΑ: Απεργία 18 ωρών από τις 12 τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
- Μακρόν: «Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι ο καλύτερος τρόπος να απομονωθεί η Χαμάς»
- Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο εκπαίδευσης σε soft skills από το ΕΕΑ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στις 23/9
- «Don’t Tease Me with a Good Time»: Έρχεται τον Νοέμβριο το νέο άλμπουμ της μαχήτριας Jessie J