Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μεταδίδει ότι «υπάρχουν αιματολογικά προβλήματα, τα οποία προκαλούν μεγάλη ανησυχία». Μεγάλο μέρος του Τύπου, αναφέρεται σε σοβαρό πρόβλημα λευχαιμίας, το οποίο και φέρεται να προκάλεσε τη νέα εισαγωγή του Καβαλιέρε, χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Ο προσωπικός γιατρός του Μπερλουσκόνι καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο χθες δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και αναμένεται να διαπιστωθεί αν σήμερα θα συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος της Φόρτσα Ιτάλια στη Βουλή Πάολο Μπαρέλι δήλωσε ότι «σήμερα πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν» και ότι «μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάσχει από λευχαιμία».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid
- Παπαζάχος για σεισμό Ξάνθης: «Μέχρι στιγμής είναι ένας μεμονωμένος σεισμός»
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του
- Λιθουανία: Έπιασαν τα… φτυάρια για την κατασκευή εργοστασίου που θα παράγει όπλα για το ΝΑΤΟ, vid
- Αττική: Ματαιώθηκε η δεύτερη ημέρα απεργίας στα ταξί









