Όπως έγραψε η αυστριακή Express , η αποστολή δεκάδων χιλιάδων «στρατιωτών της ειρήνης» για να εξασφαλίσουν μια ζώνη κατάπαυσης του πυρός ακούγεται λογικό και θα πρέπει να τερματίσει τις εχθροπραξίες μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων, σύμφωνα με το σχέδιο.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Kossuth Rádió, ο Orbán προειδοποίησε για τον “εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο” που εμπεριέχεται σε μια τέτοια απόφαση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι σαφές τι κίνδυνο εννοούσε ο Όρμπαν με την πιθανή αποστολή στρατιωτών από την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία και την Πολωνία στα ερείπια του Μπακχμούτ και άλλων πόλεων της πρώτης γραμμής. Ως αποτέλεσμα, τα κράτη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ θα βρεθούν σε μια «δραματική ένοπλη σύγκρουση» με την Ρωσία.
“Ειρηνευτές από τα έθνη της ΕΕ, θα σταλούν στο μέτωπο. Εάν συμβεί αυτό, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα πλησιάσει”, προειδοποίησε ο Όρμπαν.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το επικό τρολάρισμα της Όπερας του Σιάτλ στον Τιμοτέ Σαλαμέ μετά τον σάλο, vid
- Υπ. Ενέργειας για Chevron: Με τις συμφωνίες αυτές δεν εκχωρείται κανένα κυριαρχικό δικαίωμα
- Θεσσαλονίκη: 24χρονος οδηγός εντοπίστηκε με ραντάρ να κινείται με 171 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ και συνελήφθη
- Ο ισραηλινός στρατός δηλώνει ότι θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ
- Όσκαρ 2026: Η μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας
- Κίνα: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί
- Πιάστηκε ο “κλέφτης” του σκουπιδοτενεκέ: Στην Αυστραλία είναι γνωστός! ΒΙΝΤΕΟ
- Με δύο “πρόσωπα” ο καιρός σήμερα: Βροχές στα δυτικά και στη Θράκη – Αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα
- Συγκλονιστικό βίντεο από κλαμπ στο Περού: Εξερράγη βόμβα την ώρα της συναυλίας
- ΥΠΕΞ: Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ελλήνων από τη φλεγόμενη Μ. Ανατολή









