Χαρακτηρίζοντάς της ως «κατασκευή που τη θέλουν όλοι οι Έλληνες», συνέχισε:
«Χθες, ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, υπογράψαμε τη σύμβαση για την επέκταση του φράχτη για 35χλμ. Διασφαλίζουμε έτσι καλύτερα και πιο αποφασιστικά τα σύνορά μας, ανταποκρινόμαστε στο λαϊκό αίσθημα και την εθνική απαίτηση και ανάγκη να έχουμε ασφάλεια στα σύνορά μας απέναντι στην παράνομη μετανάστευση που παραμένει ισχυρή απειλή.
Το 2022 η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε την είσοδο σε 260.000 παράνομους μετανάστες. Στα 37χλμ φράχτη που υπάρχουν έχει διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να περάσει κανένας και έτσι ο φράχτης θα επεκταθεί κατά μήκος όλου του ποταμού Έβρου, δηλαδή 140χλμ».
Το πρώτο που θέλω να πω σε αυτούς που έχουν αντιρρήσεις είναι να πάνε πρώτα μια βόλτα στον Έβρο, να μιλήσουν με τους κατοίκους και να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει την κατασκευή του φράχτη.
Όπως και εμείς που ζούμε εδώ στο λεκανοπέδιο της Αττικής ξέρουμε ότι ένα τμήμα της εγκληματικότητας συνδέεται με την παράνομη μετανάστευση. Γι’ αυτό δεν φτιάχνουμε μόνο τον φράχτη, αλλά συλλαμβάνουμε και όλους τους εγκληματίες που διακινούν παράνομους μετανάστες.
Προχθές η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε μια εγκληματική οργάνωση 41 ανθρώπων που διακινούσαν παράνομους μετανάστες μαζεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ από αυτό και μόνο πέρσι επιστράφηκαν στις πατρίδες τους πάνω από 10.000 παράνομοι μετανάστες».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης