Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι αυτογκόλ, ακόμη και άθελά του πριμοδοτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Εξηγώντας, σημείωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί κανέναν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που έχει αφήσει τέτοιο αποτύπωμα στην κοινωνία, που θα μπορούσε να λέει κάτι τέτοιο. Ψαρεύει σε θολά νερά, για να δει αν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από τον ίδιο τον αρχηγό του».
Συμπλήρωσε ότι «ένας κόσμος, όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με αντιΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε Μητσοτάκη του 2019. Τώρα βλέποντας τις πολιτικά εξωφρενικές θέσεις του κ. Ανδρουλάκη θα εμπιστευτεί αυτόν που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα, κι αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Ο κ. Πέτσας προέβλεψε ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις, καθώς πρόκειται για μια πολιτικά αδιανόητη δήλωση που θα ενισχύσει την πόλωση.
«Δεν βλέπουμε κάτι σοβαρό σε αυτή την πρόταση» πρόσθεσε και είπε ότι «δεν θα μπούμε στο μυαλό του κ. Ανδρουλάκη και δεν θα κάνουμε εικασίες για πρόσωπα. Δεν νομίζω ότι είναι σε κάποια θέση να αποκαλύψει κάποιο πρόσωπο».
Συνεχίζοντας ότι αυτή η στάση δείχνει πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης στη λογική ότι ‘δεν θέλω Μητσοτάκη και Τσίπα για πρωθυπουργό’. Όμως δεν λέει μόνο για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, λεει και για τον Βαρουφάκη, δεν νομίζω ότι πολιτικά στάση που μπορεί να οδηγήσει κάπου, αλλά θα φθίνει κι αλλο το ΠΑΣΟΚ».
Για τον χρόνο των εκλογών είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι συνεπής, καθώς έχει πει ότι θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι πάμε στις κάλπες με απλή αναλογική.
(skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















