Η υπόθεση της αναρρωτικής άδειας που πήρε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στην Λάρισα μετά την τραγωδία στα Τέμπη έχει εξελιχθεί σε γρίφο.
O διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βόλου, Νίκος Χαυτούρας, σχολίασε αρχικά σχετικά με τα συμβάντα: «Αυτή την στιγμή έχουμε μία τραγωδία με 57 θύματα και η κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με τα αίτια του δυστυχήματος, ασχολείται με την άδεια (αναρρωτική)».
Για το γεγονός της υπογραφής ξεκαθάρισε ο κ. Χαυτούρας ότι δεν υπέγραψε την αναρρωτική άδεια και περιέγραψε ότι ο προϊστάμενος του 59χρονου σταθμάρχη πήγε να εξεταστεί στο νοσοκομείο κι επειδή υπάρχει αναμονή στα ραντεβού, έψαχνε κάποιον γνωστό να τον εξετάσει.
Για το ζήτημα εάν ο επιθεωρητής του ΟΣΕ τελικά εξετάστηκε, απάντησε ο κ. Χαυτούρας ότι οι εξετάσεις θα έπρεπε να γίνουν στα εξωτερικά ιατρεία και ανέφερε ότι δεν υπέγραψε καμία άδεια, αλλά, άλλος είναι ο συνάδελφος που υπέγραψε ηλεκτρονικά την αναρρωτική άδεια του επιθεωρητή.
Τελικά ο κ. Χαυτούρας αποχώρησε από την συνέντευξη.
Δείτε στο 10.39:
mega/scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δυνατός σεισμός ταρακούνησε Πελοπόννησο και Αττική
- Ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Παχυσαρκία: Διορθώσεις στο Εθνικό Πρόγραμμα Καταπολέμησης ζητούν Γενικοί Ιατροί
- Μυστήριο με τον μαύρο μύκητα του Τσερνόμπιλ, φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια απίστευτη ικανότητα, vid
- Επεισόδια με συλλήψεις στην πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου στην Αθήνα
- Ρώσοι ψάχνουν τους… Ουκρανούς στρατιώτες στο Ποκρόφσκ: «Πού είστε;;», vid
- Ανατροπή στις ΗΠΑ με σύσταση για εμβολιασμούς νεογέννητων – Τι ανακοινώθηκε
- Ν. Κεραμέως για εκδήλωση «Rebrain Greece» στη Ν. Υόρκη στις 7/12: Έχουν εξαντληθεί οι θέσεις από Έλληνες του εξωτερικού
- Κ. Γκιλφόιλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα
- Το φουτουριστικό…αεροδρόμιο του Μπουτάν κερδίζει το Future Project of the Year!









