Μήνυμα Τραμπ για τον Τρίτο Παγκόσμιο – Ρωσία και Αμερικανικός Νότος εναντίον του Μπάιντεν, vid

Κρίσιμοι καιροί σε όλα τα επίπεδα...

Στην διάσκεψη CPAC, μια ετήσια συνάντηση των Αμερικανών συντηρητικών, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο σε ένα συνεδριακό κέντρο στο Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσιγκτον.

Σε αυτό αναφέρθηκε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, λέγοντας πως θα τον αποτρέψει πάρα πολύ εύκολα!!!

«Πριν φτάσω στο Οβάλ Γραφείο, θα έχω διευθετήσει τον καταστροφικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Θα λύσω το πρόβλημα και θα το λύσω γρήγορα και δεν θα μου πάρει περισσότερο από μία ημέρα.

Είμαι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να δώσει αυτή την υπόσχεση. Θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο – και θα το κάνω πολύ εύκολα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Ο πρώην Πρόεδρος υποστήριξε μάλιστα ότι θα ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά είναι ο μόνος ηγέτης που μπορεί να τον αποτρέψει, σημειώνοντας ότι θα βάλει τέλος στο «βαθύ κράτος» και εξήρε τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν ιδιαιτέρως κατά της Κίνας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Εξηγώντας τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Τραμπ σημείωσε ότι κανένας νέος πόλεμος δεν ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Σημειώνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της θητείας του είχε προσεγγίσει πολύ στενά τον Πούτιν και μάλιστα είχαν ξεκινήσει συνομιλίες Ρώσων-Αμερικανών για μία διαφορετική τάξη πραγμάτων κόντρα στην νέα διεθνιστική!

Είναι άραγε ο Τραμπ η λύση για να σταματήσει η σύγκρουση με την Ρωσία, θα συμβεί κάι άλλο ή πλέον το ποτάμι δεν έχει γυρισμό;;;

Σημειώνεται πως προσφάτως η ρωσική τηλεόραση είχε δείξει βίντεο με ένα drone που το ονόμασαν Τραμπ, στέλνοντας μήνυμα σε σχέση με μεγάλο κομμάτι των ΗΠΑ, ειδικά στον αμερικανικό Νότο που στέκεται πίσω από τον Τραμπ και ως εκ τούτου οι διεθνιστές δείχνουν να έχουν στρατολογήσει τον φερόμενο ως «σκληρό δεξιό» Ντε Σάντις για να τον αντιμετωπίσει.

Θυμηθείτε ακόμα παλαιότερο βίντεο από τον Αύγουστο του 2022:

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί