Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» σε 42χρονη νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Μέσα σε κλίμα οδύνης αποχαιρετούν σταδιακά συγγενείς και φίλοι τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Σήμερα (12:00), θα τελεστεί η κηδεία της 42χρονης Βάιας, νοσηλεύτριας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.
Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30, ενώ ο καφές θα δοθεί στο κυλικείο του Κοιμητηρίου.
Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάια, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.
Κλειστά καταστήματα στον Τύρναβο
Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12:00, που θα ψαλεί στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας αλλά και στις οικογένειες όλων των θυμάτων.
(newsbeast. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
- Ο Jean Paul Gautier λάτρης της Ελλάδας, τρελαίνεται για ντολμαδάκια – Τρώει σαν παραδοσιακός Έλληνας
- Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη – Οι περιοχές που θα επισκεφθεί









