Μια γειτόνισσά της σε αυτό το συγκρότημα που ονομάζεται Spanish Lakes Fairways και βρίσκεται στο Φορτ Πιρς, αφηγήθηκε ότι είδε το θύμα να προσπαθεί να σώσει τον σκύλο που είχε δεχτεί επίθεση από το ερπετό. Όμως ο αλιγάτορας, μήκους 3 μέτρων, την τράβηξε και αυτήν μέσα στο νερό.
«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε η γειτόνισσα, η 77χρονη Κάρολ, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPBF.
Η Κάρολ ενημέρωσε τις υπηρεσίες διάσωσης και πήγε να βοηθήσει τη φίλη της κρατώντας ένα καμάκι, όμως η γυναίκα «δεν ήταν πια εκεί».
Ο σκύλος σώθηκε όμως η ιδιοκτήτριά του υπέκυψε στα τραύματά της, ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης η Υπηρεσία Αλιείας και Προστασίας της Πανίδας (FWC) της Φλόριντας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς της θανούσας.
Ο αλιγάτορας εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας και αιχμαλωτίστηκε. Ζύγιζε περίπου 300 κιλά.
Οι αλιγάτορες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους σε δρόμους της Φλόριντας ή ξαπλώνουν και λιάζονται στο γρασίδι, ιδίως σε γήπεδα γκολφ. Όμως, σύμφωνα με την FWC, η πιθανότητα ένας κάτοικος της Πολιτείας να τραυματιστεί από αλιγάτορα είναι μία στα 3,1 εκατομμύρια. Μεταξύ 1948-2021 καταγράφηκαν μόνο 26 θανατηφόρες επιθέσεις.
Σύμφωνα με την Κάρολ το θύμα, μια «διακριτική και ευγενική» γυναίκα, ήταν χήρα.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διήμερη «απόβαση» του ζεύγους Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεθυσμένος άντρας οδηγούσε ροζ παιδικό αυτοκινητάκι σε δρόμο του Καναδά! vid
- Πλεύρης για καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη: «Παρακολουθούμε αν υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία έχει εξαπολύσει πάνω από 3.500 drones και 190 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο
- Γυναίκα πούλησε…κυριολεκτικά την ψυχή της για μια συλλογή από κούκλες Labubu!
- Θεσσαλονίκη: 46χρονος είχε αδυναμία …στις δοκούς αλουμινίου
- Τι ειπώθηκε για την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας
- Αρβανίτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να περιθωριοποιεί διεθνώς τη χώρα
- Η πιο “τεμπέλικη” χώρα στον κόσμο στο περπάτημα και η θέση της Ελλάδας!
Κύρια Θέματα

















