Ο Malcolm Roberts είναι Αυστραλός πολιτικός. Είναι μέλος του One Nation και είναι Γερουσιαστής για το Κουίνσλαντ από το 2019.
Όπως δήλωσε για την Συνθήκη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας που θα μπορεί να επιβάλλει ανά πάσα στιγμή υγειονομική χούντα στα κράτη της Δύσης και όχι μόνο, παρακάμπτοντας την εθνική κυριαρχία:
«Υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με την προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις αλλαγές, στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας.
Εν συντομία, η πρόταση είναι ένας δυστοπικός εφιάλτης. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας -ο “WHO”, απαιτεί η εξουσία να υπαγορεύει στην Αυστραλιανή πολιτεία, την Ομοσπονδιακή Πολιτική Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εντολής υποχρεωτικού εμβολιασμού, απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείσιμο συνόρων και επιχειρήσεων, και το χειρότερο από όλα, κράτηση οποιουδήποτε δεν συμμορφώνεται με την τελευταία εντολή εμβολιασμού και τις αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες.
Σύμφωνα με τους αυθαίρετους κανόνες ο WHO, μπορεί να διατάξει μια εταιρεία να σταματήσει να παράγει φάρμακα.
Αυτή η αρπαγή εξουσίας προσαρμόζεται τώρα σε συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών και θα ψηφιστεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2024. Εάν ψηφιστεί, και τα δύο σώματα του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου θα πρέπει να επικυρώσουν τις αλλαγές.
Απορρίψτε την Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με εξουσίες δικτάτορα».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο έκανε το τραπέζι στον Μητσοτάκη με ντολμαδάκια, χέλι και τσίπουρο,vid
- Έγκλημα στη Βοιωτία: Νεκρός 27χρονος Πακιστανός μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ομοεθνής του
- Αρχαίο DNA λύνει το μυστήριο της ταφικής παράδοσης των κρεμαστών φερέτρων στην Κίνα
- Επικίνδυνα παιχνίδια στην Ανατολική Ευρώπη! Στο στόχαστρο και η Λευκορωσία
- Χανιά: Συνελήφθη 32χρονος κατηγορούμενος για ναρκωτικά και όπλα
- Ψηφίστηκε στην Βουλή το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Ισπανία: Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον φόρο για τους τουρίστες για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Νορβηγία: “Καλή” η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Χάραλντ αλλά θα παραμείνει για νοσηλεία στην Τενερίφη
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
- Η Ισλανδία θα διεξαγάγει δημοψήφισμα για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ «τους επόμενους μήνες»









