Ο τραγικός απολογισμός όμως από το «χτύπημα» του Εγκέλαδου εκτιμάτε ότι έχει ξεπεράσει τους 33.000 νεκρούς, ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να θάβουν τον κόσμο σε ομαδικούς τάφους χωρίς καν ονόματα.
Στην Τουρκία επικρατούν δύο εικόνες εικόνες. Αυτή της ελπίδας, που ακόμα και μετά από μια 180 από τον φονικό σεισμό άνθρωποι ανασύρονται ζωντανοί από τα ερείπια. Και αυτή της απόλυτης τραγωδίας, που άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο να θάβουν τους δικούς τους απλά με αριθμούς, χωρίς ονόματα, σε ομαδικούς τάφους.
Χαρακτηριστικές είναι εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από τα Αδανά, όπου βρίσκεται ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης, και δείχνουν τον κόσμο να κλαίει για τους δικούς τους ανθρώπους πάνω από αριθμημένους τάφους.
Σημείωσε δε ότι, όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, οι προσπάθειες εντοπισμού από τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστούν για τις επόμενες δέκα ημέρες.
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
(skai – FREEPIK)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα









