Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Έλληνας και η Συριακής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στα χαλάσματα από τη πρώτη μέρα του σεισμού και ενώ αρχικά άκουγαν τις φωνές τους πλέον δεν ακούγεται τίποτα.
Ο γαμπρός του ζευγαριού, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, απευθύνει δραματική έκκληση στους διασώστες να σπεύσουν στο σημείο ώστε να μην χαθεί καμία ελπίδα πως θα ανασυρθούν ζωντανοί.
Η ανταποκρίτρια του Ant1, Άννα Ανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κάτω από τα χαλάσματα είναι και ένας Έλληνας πολίτης. Είναι παντρεμένος με ορθόδοξη Συριακής καταγωγής και βρίσκονται δίπλα στο κτίριο που είναι απέναντί μου. Όπως με ενημέρωσε ο γαμπρός του ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του ζευγαριού, είναι από την πρώτη μέρα κάτω από τα χαλάσματα. Τις πρώτες ημέρες άκουγαν και τις φωνές τους αλλά δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τώρα δεν ακούνε τίποτα. Έχουν επικοινωνήσει και με το ελληνικό προξενείο και ζήτησαν βοήθεια. Περιμένουν βοήθεια από την ελληνική ομάδα που είναι εδώ. Κάνει δραματική έκκληση ο γαμπρός του στους διασώστες».
newsbeast/ant1/scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκίνηση του «Greek Freak» – «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου» – ΦΩΤΟ, vid
- Συγχαρητήρια Σ. Φάμμελου στην Εθνική Μπάσκετ: “Το χάλκινο μετάλλιο μας γεμίζει περηφάνια”
- Συγχαρητήρια Κ. Τασούλα στην εθνική μπάσκετ: “Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με ψυχή και ταλέντο”
- Τα δάκρυα του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Παπανικολάου, vid
- Οι παίκτες της Εθνικής μας υπερήφανοι φόρεσαν τα μετάλλιά τους! ΦΩΤΟ
- Ν. Ανδρουλάκης για Εθνική μπάσκετ: Μας κάνατε περήφανους
- “Ψηλά η γαλανόλευκη”: Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στην εθνική για το χάλκινο μετάλλιο
- «Χάλκινη» η Εθνική μας στο Eurobasket! Στο βάθρο μετά από 16 χρόνια
- Η Μαράια και τα παιδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις κερκίδες, vid
- Πού ακριβώς οδηγούν οι δασμοί Τραμπ; Ελάχιστοι έχουν σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
