Ο Τζο Μπάιντεν, 80 ετών, δήλωσε χθες Τετάρτη πως εξακολουθεί να έχει «πρόθεση» να είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του στις εκλογές του 2024, αλλά δεν έχει πάρει «οριστική» απόφαση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο PBS.
«Είμαι κάποιος που πιστεύει στη μοίρα. Θα ήμουν εντελώς ειλικρινής με τους Αμερικανούς εάν πίστευα πως πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο θα με εμπόδιζε να ασκήσω τα καθήκοντά μου», δήλωσε επίσης ο Δημοκρατικός πρόεδρος.
Κάλεσε εκ νέου όσους εκφράζουν επιφυλάξεις ή ανησυχίες για την ηλικία του να «δουν» τα πεπραγμένα του.
Σε νέες δημοσκοπήσεις που έχουν βγει ακόμα και από συστημικά μέσα στις ΗΠΑ, τα ποσοστά του Μπάιντεν έχουν πέσει σε ιστορικά χαμηλά ακόμα και ανάμεσα στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, οι οποίοι πλέον ζητούν…αντικατάστασή του.
pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλή χρονιά γεμάτη Φως Χριστού!
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα









