Συνεχίζουν οι Ρώσοι την επίθεση που ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ και κατέλαβαν τους οικισμούς Synkivka και Masyutivka και αυτή την στιγμή επιτίθενται στον οικισμό Hryanykivka (μερικές αναφορές λένε ότι ήδη έχει καταληφθεί) που βρίσκεται στα ανατολικά περίχωρα του Κουπιάνσκ.
Eίναι μία ακόμα αιφνιδιαστική επιχείρηση των Ρώσων σε ένα μέτωπο το οποίο το Κίεβο θεωρούσε «σίγουρο» και «σταθερό».
Οι Ρώσοι πραγματοποιούν ταυτόχρονες επιθετικές ενέργειες σε Ζαπορίζια, Ugledar, Κουπιάνσκ, Μπάκχμουτ, Σεβέρσκ και Λίμαν.
Στην ουσία επιβεβαιώνουν την έλλειψη ανδρών που έχουν οι ουκρανικές δυνάμεις λόγω των τρομακτικών απωλειών των τελευταίων μηνών.
Στο Μπάκχμουτ τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τους Ουκρανούς και πολλοί θεωρούν πως η πόλη μπορεί να έχει καταληφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει τις βόρειες και τις ανατολικές συνοικίες και πλέον οι μάχες διεξάγονται στο κέντρο ενώ ήδη αποχωρούν οι καλύτερες ουκρανικές μονάδες και το Κίεβο αφήνει πίσω τους «αναλώσιμους» δηλαδή κληρωτούς χαμηλής εκπαίδευσης για να καθυστερήσουν τους Ρώσους.
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παίρνει παράταση η πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας – Ποιοί θα έχουν απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ
- Πρώτη ματιά στην ταινία «ΜΕΛΑΝΙΑ»: Κυκλοφόρησε το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ!
- Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα παράσυρση 57χρονης πεζής από ΙΧ στον Εύοσμο
- Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους των Βρυξελλών
- Βενεζουέλα: Οι εξαγωγές πετρελαίου συνεχίζονται ομαλά, παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Έδεσσα: Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε 68χρονη γυναίκα μετά από φωτιά σε ισόγειο
- ΣΤΑΣΥ: Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μοναστηράκι – Ξεκινούν τεχνικές εργασίες στην πρόσοψη του κτιρίου του σταθμού
- Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για Καμπότζη και Ταϊλάνδη
- ΑΠΘ: Επείγον το ζήτημα της φοιτητικής στέγης σύμφωνα με πιλοτική έρευνα στους πρωτοετείς
- Όλα τα λάθη από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» αποκαλύπτονται σε viral βίντεο









