Σε ανύποπτο χρόνο, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, εκμυστηρεύτηκε στο συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο την άσχημη εμπειρία του με τα κορωνοεμβόλια.
Όπως έγραψε σε σχόλιο, υπέφερε από σοβαρές παρενέργειες, οι οποίες όμως, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν ξέρει αν του προκάλεσαν μόμινη ζημιά:
«Είχα σημαντικές παρενέργειες από τη δεύτερη αναμνηστική μου λήψη. Ένιωθα σαν να πέθαινα για αρκετές μέρες. Ελπίζω να μην υπάρχει μόνιμη ζημιά, αλλά δεν ξέρω».
I had major side effects from my second booster shot. Felt like I was dying for several days. Hopefully, no permanent damage, but I dunno.
— Elon Musk (@elonmusk) January 21, 2023
Και συνέχισε παρακάτω σε νέο σχόλιό του:
«Και ο ξάδερφός μου, ο οποίος είναι νέος και σε κορυφαία υγεία, είχε ένα σοβαρό κρούσμα μυοκαρδίτιδας. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο».
Παραδέχθηκε ότι την πρώτη φορά που έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson δεν είχε ανεπιθύμητες επιπτώσεις, «εκτός από το χέρι μου πονούσε για λίγο».
pixabay photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ασθενής επιτέθηκε σε γυναίκα γιατρό, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
- Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου
- Χωρίς τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Έξι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές και το κρύο στη Γάζα
- Θ. Κοντογεώργης για αγροτικές κινητοποιήσεις: Διάλογος μόνο με δρόμους ανοικτούς
- To τελευταίο μήνυμα του Scott Adams του “Dilbert”: “Πιστεύω στον Ιησού και ελπίζω να ζω αιώνια μαζί Του”
- Τι δήλωσε το Πεκίνο σε σχέση με τους δασμούς που θέλει να επιβάλλει ο Τραμπ σε σχέση με το Ιράν
- Ανάρτηση Πιερρακάκη για την ελληνική οικονομία
- Σε τροχιά υλοποίησης ένα νέο πρότυπο σχολικό συγκρότημα στον Δήμο Αιγάλεω
- Γ. Μπρατάκος: Συνεργασία θεσμών και κοινό όραμα για την ανάπτυξη της Αττικής – Συνάντηση με Ν. Χαρδαλιά
- Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρός ένας ανήλικος σε τροχαίο – Τέσσερις τραυματίες









