Ο Σίριλ Ραμαφόζα είναι πολιτικός από την Νότια Αφρική και ο πέμπτος Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής. Έγινε πρόεδρος μετά την παραίτηση του Τζέικομπ Ζούμα.
Πριν από τέσσερα χρόνια, Ημέρα της Ελευθερίας στο Bloemfontein, έδειξε πως όλες οι χώρες του πλανήτη, ακόμα και εκείνες που συμμετέχουν στους BRICS, θέλουν μια νέα τάξη πραγμάτων και απλά θα υπάρχει ανταγωνισμός για την κυριαρχία.
Όπως είχε δηλώσει το 2018:
«Παραμένουμε ευγνώμονες για την αλληλεγγύη και την βοήθεια που λαμβάνουμε από την Διεθνή Κοινότητα και είμαστε αποφασισμένοι ότι εμείς οι ίδιοι πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της δημοκρατίας, της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο (σ.σ. δικαιώματα έχουν μόνο οι φυλακισμένοι).
Θα χρησιμοποιήσουμε την ηγεσία μας και την ιδιότητα μέλους στους BRICS και την G20, την κοινοπολιτεία καθώς και άλλους διεθνείς φορείς για να σφυρηλατήσουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που βασίζεται στην ισότητα (σ.σ. προς τα κάτω), στην αξιοπρέπεια (σ.σ. ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ)».
Δείτε το βίντεο:
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Θα υπάρξουν σοβαρά αντίποινα κατά του ISIS αν δεχθούμε ξανά επίθεση
- Τσατραφύλλιας: “Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας…”, θα καθορίσει τον καιρό τα Χριστούγεννα
- Εν κινήσει ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες – Σώος βγήκε από το όχημα ο οδηγός, vid
- Συρία: Επίθεση του ISIS με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες, vid
- Αποκρυπτογραφήθηκε κώδικας χιλιετιών: Ερευνητής έλυσε το μυστήριο της γραφής των Χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας
- Συνομιλίες στο… «πόδι» με τον Τούρκο ΥΠΕΞ είχε ο Πούτιν, vid
- Για επίθεση σε ακόμα ένα τουρκικών συμφερόντων πλοίο μιλούν οι Ουκρανοί, vid
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Συνελήφθη στο Αιγάλεω 28χρονος καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
- Όλ. Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ









