Η εκπαίδευση για τα στρατεύματα του Κιέβου σε αμερικανικό έδαφος είναι «ακόμα ένα προκλητικό βήμα από την κυβέρνηση Μπάιντεν» και μια άλλη πολιτική «Η Αμερική Τελευταία» του καθεστώτος που «δεν πρέπει να γίνει ανεκτή», προέτρεψε ένας γερουσιαστής της πολιτείας της Οκλαχόμα.
Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι στρατιώτες θα εκπαιδεύονται στην χρήση πυραυλικών συστημάτων Patriot για αρκετούς μήνες – αλλά ο γερουσιαστής Nathan Dahm σκοπεύει να εμποδίσει το σχέδιο, επικαλούμενος πρόσφατα καταστροφικά περιστατικά.
“Είδαμε πόσο πρόσφατα ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε έναν πύραυλο στην Πολωνία σκοτώνοντας δύο αθώους πολίτες. Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε να ασκούνται εδώ στην Οκλαχόμα όπου οι πολίτες μας θα μπορούσαν να βρίσκονται υπό τη συνεχή απειλή μιας παρόμοιας αποτυχίας”, πρόσθεσε.
«Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στις αλόγιστες δαπάνες, την διαφθορά και το πιθανό ξέπλυμα χρήματος να ρέουν τώρα μέσω της Οκλαχόμα», είπε.
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









