ΠΛΑΝΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ από την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ δείχνει ένα όχημα Tesla Model S να αλλάζει λωρίδα και στη συνέχεια να φρενάρει απότομα στην άκρα αριστερή λωρίδα της γέφυρας του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, με αποτέλεσμα την σύγκρουση οκτώ οχημάτων. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν εννέα άτομα, ανάμεσά τους ένα παιδί 2 ετών, και απέκλεισε την κυκλοφορία στην γέφυρα για πάνω από μία ώρα.
Το βίντεο και οι νέες φωτογραφίες της συντριβής, που ελήφθησαν από το The Intercept μέσω αιτήματος του νόμου για τα δημόσια αρχεία της Καλιφόρνια, παρέχουν την πρώτη άμεση ματιά στο τι συνέβη στις 24 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας μαρτυρίες εκείνη την ημέρα. Ο οδηγός είπε στην αστυνομία ότι χρησιμοποιούσε την νέα λειτουργία «Full Self-Driving» της Tesla, σημειώνει η αναφορά , πριν το «αριστερό σήμα ενεργοποιηθεί» και τα «φρένα» του Tesla, και κινηθεί στην αριστερή λωρίδα, «σταματώντας απότομα στην διαδρομή [του δεύτερου οχήματος].
Λίγες ώρες πριν από τη συντριβή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, είχε ανακοινώσει θριαμβευτικά ότι η δυνατότητα «Full Self-Driving» της Tesla ήταν διαθέσιμη στην Βόρεια Αμερική, συγχαίροντας τους υπαλλήλους της Tesla για ένα «σημαντικό ορόσημο». Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, η Tesla είχε διαθέσει την λειτουργία σε πάνω από 285.000 άτομα στη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με την εταιρεία.
Οπότε έχει να γίνει χαμός στους δρόμους με την τεχνητή νοημοσύνη στο τιμόνι!!!
Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο!!!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar: Fire and Ash»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε ανταλλάγματα για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
- Διάγγελμα θα απευθύνει ο Τραμπ – Πότε θα συμβεί αυτό
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ενισχύουμε την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, επενδύουμε στις επιλογές των νέων
- Viral βίντεο! Παιδί έριξε κατά λάθος και κατέστρεψε χειροποίητο χρυσό στέμμα γάμου στην Κίνα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









