Το τροχαίο ατύχημα στον Ισθμό της Κορίνθου έφερε κινητοποίηση αστυνομικών και πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο ταχύτατα. Το βυτιοφόρο αποκολλήθηκε από τον τράκτορα και στο δρόμο χύθηκε ποσότητα πετρελαίο. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από το ατύχημα.
Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα που ξεπεράστηκαν δύο και πλέον ώρες αργότερα.
Το επικίνδυνο ατύχημα σημειώθηκε στις 06:30 μπροστά στα ΚΤΕΛ στον Ισθμό της Κορίνθου. Ο οδηγός της νταλίκας έκοψε ταχύτητα μπροστά από τα ΚΤΕΛ και όταν ξεκίνησε το βυτιοφόρο αποκολλήθηκε από τον τράκτορα με αποτέλεσμα να πέσει και να χυθει πετρέλαιο στον δρόμο.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή.
Μετά από λίγη ώρα ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να σταματήσει τη διαρροή. Ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσει κάνεις.
(korinthostv – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα δίχρωμα μαλλιά της Ολυμπιονίκη Αλίσα Λίου είναι η νέα τάση που “βάζει φωτιά” στα κομμωτήρια, vid
- ΕΕ και Ουκρανία: Τι συμβαίνει και παρατείνεται η σύγκρουση με την Ρωσία
- Πόσο διαρκεί το φυστικοβούτυρο και πώς να το αποθηκεύσετε σωστά
- Γενεύη: Ολοκληρώθηκαν για την Πέμπτη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν
- Ο αφγανικός στρατός κατέλαβε 15 “προκεχωρημένα φυλάκια” του Πακιστάν, σύμφωνα με τους Ταλιμπάν
- Μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Εργάτες εντόπισαν βαλίτσα που περιείχε ανθρώπινα μέλη
- Έμμεσες συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ: Αυτά είναι τα νεότερα
- Χ.Απαλαγάκη (ΕΕΤ): Δεν υπάρχει συγκέντρωση τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα
- Ο απεσταλμένος του Πούτιν φέρεται να είχε συνομιλίες με Αμερικανούς αξιωματούχους στην Γενεύη
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξι σταθμοί του μετρό









