Επιστρέφουν από σήμερα στα νοσοκομεία χιλιάδες ανεμβολίαστοι/ανυπάκουοι υγειονομικοί μετά και την σχετική απόφαση του ΣτΕ και παρά την ξυνίλα του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.
Το υγειονομικό πρωτόκολλο επιστροφής τόσο των ανεμβολίαστων υγειονομικών (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) όσο και των ανεμβολίαστων γιατρών καθορίστηκε από την κυβέρνηση μετά από τρεις συνεδριάσεις της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας.
Η επιστροφή γίνεται με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και με εργασία σε τομείς όπου δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών.
Ειδικότερα, οι ανεμβολίαστοι γιατροί δεν θα πρέπει να τοποθετούνται σε μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.
Η κυβέρνηση θα παρακολουθεί στενά την τήρηση των μέτρων καθώς σύμφωνα με τον Πλεύρη, θα υπάρχει επιτήρηση της τήρησης των μέτρων από τη Διοίκηση του νοσοκομείου και η μη τήρηση θα συνιστά και πειθαρχικό αδίκημα. Θα τους έχουν από κοντά!
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral το βίντεο με την Μπριζίτ Μακρόν σε ρόλο DJ σε φιλανθρωπική εκδήλωση – Ποιο τραγούδι χόρεψε
- Άμεσες πληρωμές έως 1.000 ευρώ μέσω IRIS, σύμφωνα με τον Πιερρακάκη
- Τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης του κόσμου (photo)
- Συναντήσεις του νέου Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με δημάρχους
- «Αιχμηρά» λόγια της Ζαχάροβα σε σχέση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
- Χονγκ Κονγκ: Στους 168 οι νεκροί από την πυρκαγιά του Νοεμβρίου
- Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον δικαιούχους
- Δηλώσεις Δένδια από τη Φ/Γ «Κίμων» και αναφορά στην «Ατζέντα 2030»
- Ο Κινέζος ΥΠΕΞ δήλωσε στον Ιρανό ομόλογό του ότι το Πεκίνο αντιτίθεται στη “χρήση βίας στις διεθνείς σχέσεις”
- Επεκτείνεται η ψηφιοποίηση στο ελληνικό κράτος – Τι ανακοινώθηκε
Κύρια Θέματα









