Ακόμη τρεις έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.
Οι κατηγορούμενοι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.
Για ακόμα δύο εφήβους, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ποινική δικογραφία, δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τον ένα, σύμφωνα με πληροφορίες να φέρεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.
Οι Αρχές εξετάζουν και τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών, τριών 15χρονων και μίας 14χρονης, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο, αλλά βρίσκονταν μπροστά στη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντε ο από κινητά τηλέφωνα και τα οποία δεν έκαναν κάτι για να αποτρέψουν την φρίκη που βίωνε ο 115χρονος.
Ελεύθερος Τύπος/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χιλιάδες κρατούμενοι του Ισλαμικού Κράτους έχουν μεταφερθεί από τη Συρία στο Ιράκ
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
- Κρίσιμη συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ με φόντο το Ιράν
- Έλληνας Ευρωβουλευτής ζητάει από τη Λαγκάρντ να «τρέξει γρήγορα» το ψηφιακό ευρώ
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αυτά τα θέματα θα συζητηθούν – Ποιοί Υπουργοί πάνε στην Άγκυρα
- Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Ομόφωνα αθώοι οι Ηλίας Κασιδιάρης και 11 «Σπαρτιάτες» για «εξαπάτηση ψηφοφόρων»
- Κατασκοπία υπέρ Κίνας: Μαραθώνια απολογία του σμήναρχου
- Περιορίζουν το Telegram στη Ρωσία: Νέο χτύπημα κατά της ελευθερίας στο διαδίκτυο
- Σοκαριστικό ατύχημα στο Μεξικό: Γυναίκα σε αμόκ παρασύρθηκε από ΙΧ, vid
Κύρια Θέματα









