Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης σημείωσε επίσης πως η πολική αέρια μάζα που βρισκόταν πάνω από τη χώρα έχει ήδη αρχίσει να αποχωρεί και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο. «Ο υδράργυρος θα τραβήξει για άλλη μια φορά την ανηφόρα για να βρεθεί τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς τοπικά», είπε.
O Κλέαρχος Μαρουσάκης δημοσίευσε μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook και έναν χάρτη όπου σημειώνεται, ενδεικτικά, το πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα, στον χάρτη αποτυπώνεται «πού αναμένεται να βρεθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο και τις θάλασσές μας καλοτάξιδες, καιρός που δεν θα προβληματίσει τους ταξιδιώτες μας. Η ψύχρα – κρύο βέβαια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη νύχτα και το πρωί για να μας θυμίζουν και σε ποια εποχή βρισκόμαστε».
eleftheros typos, FREEPIK
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο