αναφέρουν στο GRTimes εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες βενζινάδικων. Από την τσέπη τους πληρώνουν τα χαμένα πολλοί υπάλληλοι.
Μάστιγα για πολλά βενζινάδικα αποτελούν τζαμπατζήδες πελάτες που μόλις βάλουν καύσιμα στο αυτοκίνητο τους, απλώς πατάνε γκάζι και εξαφανίζονται, χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο.
Όπως μαρτυτούν στο τοπικό μέσο ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε πρατήρια, τα ποσά που χάνουν με αυτόν τον τρόπο κυμαίνονται από 5-10 ή και 20 ευρώ συνήθως και έως 70-80 ευρώ σπανιότερα.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να πάρει έστω ένα ευρώ πίσω, εκτός από μια περίπτωση που ιδιοκτήτης εντόπισε μόνος του τον παραβάτη, με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και του ζήτησε πίσω τα χρήματα για να μην πάει να καταθέσει μήνυση.
(grtimes – φωτο:FREEPIK)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









