Μυστικά Αμερικανικά έγγραφα, τα οποία επικαλούνται οι Ρώσοι φέρονται να αποκαλύπτουν πως οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ θέλουν να τραβήξουν τον πόλεμο μέχρι το 2025!!!
Η είδηση έρχεται μετά την σοκαριστική παραδοχή της Μέρκελ πως οι Συμφωνίες του Μινσκ έγιναν απλά για να κερδίσει χρόνο η Ουκρανία και να την ετοιμάσει το ΝΑΤΟ για πόλεμο και όχι για να τηρηθούν, γεγονός που προκάλεσε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, οργισμένη απάντηση από την Μαρία Ζαχάροβα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν δείχνει να μην πτοείται και προανήγγειλε συνέχις των επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας.
Ο «Τσάρος» παραδέχθηκε σήμερα ότι η Ρωσία στοχοποιεί ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, κατηγορώντας ωστόσο το Κίεβο ότι ήταν εκείνο που ξεκίνησε τις επιθέσεις, αναφερόμενος στα ουκρανικά πλήγματα σε περιοχές με θύματα Ρώσους αμάχους.
«Υπάρχει μεγάλος θόρυβος για τις επιθέσεις μας στις ενεργειακές υποδομές μιας γειτονικής χώρες. Ναι, αυτό κάνουμε. Αλλά ποιος άρχισε;», δήλωσε ο Πούτιν, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα σε τελετή βράβευσης στο Κρεμλίνο.
Η Ρωσία είναι διατεθειμένη ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ να εκπληρώσει όλους τους στόχους της και όπως διαβεβαίωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Η δουλεία θα γίνει όπως πρέπει».
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΣτΕ: Πότε ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του
- Σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» τα δρομολόγια του Τραμ από αύριο Πέμπτη
- Μαγεία από ψηλά! Οι χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων σε 34 δευτερόλεπτα, Vid
- Δεν είναι σενάριο ταινίας: Πλούσιοι Δυτικοί πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους στην πολιορκία του Σαράγεβο
- Για νέα εθνική πυξίδα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
- Ενεργειακές εγκαταστάσεις πλήττονται – Η Ρωσία προειδοποιεί για όλο αυτό που συμβαίνει
- Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ, σύμφωνα με έρευνα
- Σουηδός υπήκοος εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν, δηλώνει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας
- Το ΥΠΕΝ παραχωρεί στο υπ. Προστασίας του Πολίτη έκταση για τη δημιουργία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων
- Αναβαθμίστηκαν λειτουργίες στο Πληροφοριακό Σύστημα της Επιθεώρησης Εργασίας, σε εφαρμογή του ν. 5239/2025









