Ρωσικά ΜΜΕ για ΕΒΡΟ: ΒΙΝΤΕΟ από το «μονοπάτι που ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ η Ουκρανία»

Το χθεσινό συμβάν μεταδόθηκε εκτενώς και από ρωσικά δίκτυα.

Την είδηση για τον μυστήριο εκτροχιασμό του συρμού στον Έβρο που μετέφερε μία σειρά από νατοϊκά άρματα μετέδωσαν σήμερα ρωσικά ΜΜΕ.

Μάλιστα έδωσαν έμφαση στην διαδρομή που οι νατοϊκοί εξοπλισμοί για την Ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία.

Οι Ρώσοι πολλές φορές έχουν ασχοληθεί με το “μονοπάτι των νατοϊκών εξοπλισμών προς την Ουκρανία”, βάζοντας κατά καιρούς σε πρώτο πλάνο τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης.

Αυτό κανονικά θα έπρεπε να είχε χτυπήσει “καμπανάκια” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει εντάξει τη χώρα μας για τα καλά στην “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ” του Κρεμλίνου.

Ειδικότερα το Readovka γράφει:

«Ένα τρένο με τανκς του ΝΑΤΟ εκτροχιάστηκε στην Ελλάδα – σε αυτό το μονοπάτι οι Αμερικανοί προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία

Στην Ελλάδα, κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τρένο με στρατιωτικό εξοπλισμό του αμερικανικού στρατού, δηλαδή τεθωρακισμένα, τανκς και κοντέινερ, εκτροχιάστηκε. Είναι πάνω στο μονοπάτι που οι ΗΠΑ προμηθεύουν μαζικά όπλα στην Ουκρανία.

Γερανοί και άλλος εξοπλισμός στάλθηκαν στο σημείο για να επιστρέψουν το τρένο στις ράγες, καθώς και η ελληνική αστυνομία».

Μάλιστα οι Ρώσοι δημοσίευσαν και ένα βίντεο που δείχνει εικόνες από το σημείο του εκτροχιασμού του συρμού και τις διαμαρτυρίες:

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί