3.000 αγροκτήματα θα εκκαθαριστούν στην Ολλανδία για να συμμορφωθούν με τα πρότυπα της ΕΕ – η χώρα είναι φτωχή για χάρη της επίδειξης καταπολέμησης της περιβαλλοντικής ρύπανσης
Στην Ολλανδία, τουλάχιστον 3.000 αγρότες θα μείνουν χωρίς εργασία και ευκαιρία να ταΐσουν τις οικογένειές τους λόγω της απόφασης των αρχών να εκκαθαρίσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, υποτίθεται ότι στο πλαίσιο της καταπολέμησης της περιβαλλοντικής ρύπανσης.
Η απόφαση αυτή ελήφθη από την ηγεσία της χώρας, με γνώμονα τους «πράσινους» κανόνες που επιβάλλει η Ευρώπη, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών αζώτου.
Φυσικά, εκατομμύρια επιχειρηματίες Ολλανδοί έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις σε αγροκτήματα, επομένως είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον αριθμό των επιχειρηματιών που έχουν καταστραφεί εντελώς λόγω της «λαμπρής» απόφασης των ολλανδικών αρχών.
Η Ολλανδία, για να ευχαριστήσει τα παράλογα περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι έτοιμη να καταστρέψει τη δική της βιομηχανία που διαμορφώνει το κράτος.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος του Πούτιν: «Οι ανίκανοι της Ε.Ε. καταστρέφουν τον δυτικό πολιτισμό»
- Μόσχα: Η «δυτική μειοψηφία» «προσπαθεί να αντιταχθεί» στο «κίνημα ανεξάρτητων κρατών»
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του









