Νεαρή Ιταλίδα αστυνομικός δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε από παράνομο μετανάστη του Μπαγκλαντές, όταν τελείωσε τη βάρδια της σε αστυνομικό τμήμα της Νάπολης τη νύχτα.
Η γυναίκα αστυνομικός χτυπήθηκε στο κεφάλι με πέτρα και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Ο αλλοδαπός την ακολούθησε, καθώς περπατούσε προς το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό της στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.
Ο μουσουλμάνος βιαστής αναγνωρίστηκε ως Rubel Matbar, από το Kalkini Upazila της Μαδαριπούρ. Η αστυνομία της Νάπολης τον συνέλαβε για σεξουαλική βία και απόπειρα φόνου.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cardarelli της Νάπολης για θεραπεία και πήρε εξιτήριο. Ο βιαστής συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επιδεινούμενη σεξουαλική βία.
Πλέον δεν έχουν ενδοιασμούς, δεν έχουν τίποτα!!! Οι στοκ άνθρωποι της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων βιάζουν ακόμα και αστυνομικούς και είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση χάους στην Ευρώπη, φυσικά και στην Ελλάδα.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς να καταψύξετε ολόκληρα ή κομμένα λεμόνια ώστε να παραμείνουν φρέσκα και γευστικά
- Χιόνια: Σε ποιές περιοχές της Μακεδονίας είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός με αλυσίδες
- Η Ευρώπη “πανέτοιμη” να αμυνθεί…τον Τραμπ! Επικό βίντεο
- Μελόνι: Ικανοποιημένη για την απελευθέρωση δυο Ιταλών, πολιτικών κρατουμένων στη Βενεζουέλα
- Ο Τραμπ στρέφει τα «πυρά» του προς την Κούβα
- Πάτρα: Το Λιμενικό συνέλαβε 58χρονο αλλοδαπό από τη Βολιβία – Είχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο
- Διαψεύδονται οι Ευρωπαίοι! Ο Πούτιν ή ο Τραμπ απειλεί να αρπάξει με στρατιωτική βία την Γροιλανδία;
- Κρήτη: Επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, χαλάζι και χιόνι – “Να περιοριστούν οι μετακινήσεις”
- ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Τι καταβολές θα γίνουν μέχρι τις 16/1
- Κίνα κατά ΗΠΑ: Μην χρησιμοποιείτε άλλες χώρες ως δικαιολογία για να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα









