Στη Γερμανία, πάντως, συνεχίστηκαν χθες και… φούντωσαν ξανά, μάλιστα, τα σενάρια, που θέλουν τον Ολυμπιακό να μπαίνει γερά στη διεκδίκησή του Φέλιξ Πάσκαλ! Ο 24χρονος δεξιός μπακ ζήτησε, τελικά, να φύγει από την Ντόρτμουντ, ενημερώνοντας σχετικά τους Βεστφαλούς για τις προθέσεις του.
Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και στο Ντόρτμουντ θεωρούν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει, τελικά, νέα απόπειρα, προκειμένου να τον αποκτήσει, μπαίνοντας γερά στη διεκδίκηση του παίκτη για τον Ιανουάριο. Οι όποιες εξελίξεις, φυσικά, αναμένονται μετά τις 14 Νοεμβρίου, όταν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League και πάμε στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Πάσλακ, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γερμανίας, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξί χαφ ή όλη την πλευρά σε σχήμα με τρεις στόπερ. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς με ανάποδο πόδι, αλλά και ως κεντρικός μέσος. Φέτος, έχει μόλις δύο συμμετοχές με την Ντόρτμουντ.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως δανεικός στη Χοφενχάιμ (16 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ), στην αγγλική Νόριτς (8 συμμετοχές) και στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ (28 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ).
sportfm/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Όλες οι δίκες για τα Τέμπη θα γίνουν-Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί
- Ουκρανοί πολίτες αντιστέκονται στη βίαιη επιστράτευση ανδρών, vid
- Η επική διαστημική περιπέτεια του Ράιαν Γκόσλινγκ “σπάει” ταμεία, vid
- Ο Τραμπ… «ξαναβάπτισε» τα Στενά του Ορμούζ – Vid
- Θλίψη στο ελληνικό τραγούδι: Πέθανε η σπουδαία Μαρινέλλα
- Το βίντεο του Δένδια με τα νέα οπλικά συστήματα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821









