Αρχικά η μητέρα του μαθητή ανέφερε πως είναι η τελευταία φορά που θα κάνει παρέλαση ο μικρός στο Μαθράκι καθώς θα φύγουν από το νησί λόγω εκφοβισμού.
«Ξυπνάει πρωί πρωί ο Τάσος. Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι «ανάποδοι». Ωστόσο αυτοί οι «ανάποδοι», βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε αρχικά.
28η Οκτωβρίου – Μαθράκι: Το δριμύ κατηγορώ της μητέρας
«Υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο», συμπλήρωσε η κ. Γιαννοπούλου.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο