Ο Marc Siegel, MD είναι Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής και παθολόγος στο NYU Langone Medical Center.
Μιλώντας στο αμερικανικό FOXNEWS δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Οι γιατροί πρέπει να επαναστατήσουν απέναντι στην παραπληροφόρηση της επιστήμης. Η επιστήμη δεν σχετίζεται με τη συναίνεση. Είναι σχετική με την αμφισβήτηση, είναι σχετική με το να λέει ότι το υπάρχον “Δόγμα” δεν λειτουργεί.
Θυμηθείτε τον Galileo τον 17ο αιώνα, που είπε ότι ο κόσμος ήταν στρογγυλός και ο κόσμος επίπεδος. Οι άνθρωποι έλεγαν ότι είναι αιρετικός ή, τον Αϊνστάιν στις αρχές του 20ου αιώνα που είπε την θεωρία της σχετικότητας, χώρου, χρόνου και της βαρύτητας, και αποκάλεσαν κι αυτόν αιρετικό (σ.σ. Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ Ο,ΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΕΣ Ή ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ -ΒΛ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ-. ΚΑΚΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ) και μετά κάποιον, ξέρετε, τον Έλον Μασκ που είναι απασχολημένος λέγοντας ότι το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο μπορεί να νικήσει μια Porsche “εκτός γραμμής”, καταλήγοντας ενώ είναι σωστός, να λέγεται αιρετικός (σ.σ. Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ανήκει εξίσου σε σκοτεινό κέντρο εξουσίας – Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ‘ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ’ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ).
Όλα αυτά, θέτουν σε κίνδυνο την επιστήμη. Η επιστήμη δεν αφορά τον Tony Fauci ή τον Βiden, ή κάποιον που λέει “καραντίνα-καραντίνα”, “λουκέτο”».
Δείτε το βίντεο:
pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέα πλήγματα σε υποδομές του Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 22χρονο που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο









