Οι φυλακές είναι η μόνη στέγη που μπορούσε να εξασφαλιστεί για έναν 58χρονο τοξικομανή, με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες για την επίθεση με μαχαίρι στον γιό του.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 €, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ταυτόχρονα όμως το Δικαστήριο διέταξε τον κατηγορούμενο να μην πλησιάσει ξανά το σπίτι που μένει ο γιός του στη Ν. Ιωνία.
Δήλωσε πως δεν έχει που να μείνει και «φιλοξενήθηκε» στα κρατητήρια της αστυνομίας, ενώ οι έρευνες της στο οικογενειακό του περιβάλλον ώστε να φιλοξενηθεί από συγγενικό του πρόσωπο, ήταν άκαρπες.
Με ανακούφιση δέχτηκε την πρόταση της εισαγγελίας να περάσει τους υπόλοιπους τρεις μήνες της ζωής του φυλακή, στον Κορυδαλλό, εφόσον στον Βόλο δεν βρέθηκε δομή και η αδερφή του αρνήθηκε την φιλοξενία του, σύμφωνα με το gegonotanews.gr.
Το δικαστήριο που τον καταδίκασε την Τρίτη, ανακάλεσε την αναστολή και οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει 3 μήνες από τους 30 μήνες στους οποίους καταδικάστηκε.
(gegonotanews – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας του Λευκού Πύργου λόγω εργασιών
- To viral βλέμμα της Μελόνι όταν είδε τον…πανύψηλο πρόεδρο της Μοζαμβίκης! vid
- Τουρκικά μαχητικά F-16 φέρονται να κατέρριψαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος
- Σύμβουλος του Πούτιν: Οι Δυτικοί θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή των λαών τους
- Απίστευτα βίντεο: Θυελλώδεις άνεμοι έριξαν το Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά όχι… στη Νέα Υόρκη
- Ο Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στη μέλλουσα νύφη του γιου του ανακοίνωσε τον γάμο! vid
- Ο στρατός του Λιβάνου επαναλαμβάνει πως πρόθεσή του είναι να αφοπλίσει τη Χεζμπολά
- Τον ήρωα της παραλίας Μπόνταϊ, που αφόπλισε τον έναν δράστη, επισκέφθηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός, vid
- Μετρό – Γραμμή 3: Εκτός λειτουργίας το τμήμα Χολαργός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο
- Θα βάλουν γιους και κόρες να πολεμήσουν; Σοκαριστική ομιλία στην Βρετανία









